MİNNİE MOUSE PASTA&CUPCAKE KULESİ - ŞİMŞEK MCQUEEN PASTASI VE KURABİYELERİ

Sevgili Mert ve Melis'in yedinci yaş günleri için anneleri Fulya Hanım iki ayrı pasta ve  pastalarla uyumlu kurabiye ve cupcakeler hazırlamamı istedi. Melis ne istediğini tam olarak biliyordu ve minni mouse'un kafasından oluşan ama yüzünün olmadığı bir pasta istiyorum dedi. Bu yaşta bir çocuğun bu kadar net ve ne istediğini tam olarak bilen tarafını takdir etmemek mümkün değil... :)) Mert ise kendisine ne önerildiyse olur, o da olur, onu da severim dedi :)) Dünya tatlısı uyumlu bir çocuk :)) Ve sonuçta onun için de şimşek mcqueen teması seçildi...

Pastalar Pazar günü teslim edilmeden önce sevgili eşim tarafından görüntülendi. :) Daha sonra Fulya Hanım'ın doğum günü partisinden gönderdiği kareler de beni çok sevindirdi... İkizlerin, pastalarıyla fotoğraflarını da bloğumda yayınlamak istedim. Ne kadar sevimlililer değil mi?

Sevgili Melis, Sevgili Mert; yeni yaşınız, yeni mutluluklar, yeni heyecanlar, tatlı sürprizler, gerçekleşen hayaller ve en önemlisi sağlıklı ve upuzunn bir ömür getirsin... Nice senelere.... :))













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...