3 BOYUTLU ÇOCUK CUPCAKE'LERİ VE CUPCAKE KULESİ

 
Bir nazlı kuşa benzer
Çocuk dediğin.
Ev ister, ekmek ister
Öpülmek okşanmak ister.
 
                  Cahit KÜLEBİ
 
 
Allahın en güzel lütfu çocuklarımız... Tek istedikleri güven duydukları ve sevildiklerinden emin oldukları bir ortamda büyümek. Ne zor şey özgüvenlerini kaybetmeden onları yetiştirmek, gerektiğinde sınırlar koyabilmek....  How to Talk So Kids  Will Listen and Listen So kids Will Talk (Konuş ki Dinlesin, Dinle ki Konuşsun) adlı best-seller'ın yazarlarından biri olan Adele Faber "Kendi çocukarım olmadan önce harika bir anneydim" demiş.... :) Gerçekten de deneyimlemek, teoriden çoğu zaman farklı...  Yine de işin uzmanlarının yazdığı kitaplardan faydalanmak, bilmiş cüceler karşısında elimizi güçlendiriyor sevgili okurlar. :) Ben bu konuda okuduğum kitapları sizlerle de paylaşmak istiyorum:
 
Çocuğunuza Sınır Koyma 1-2 (Robert J. Mackenzie), Bağırıp Çağırmadan Ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi (Jerry Wyckoff), Başarıya Götüren Aile (Doğan Cüceloğlu) ve Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu). Lütfen siz de çocuk yetiştirme konusunda okuyup etkilendiğiniz kitapları burada bizimle paylaşın...
 
 
Bir anne kuzusu da Can... İlkokul öğrencisi Can'ın okuldaki doğum günü partisinin cupcakeleri de uzun zamandır yayınlanmayı bekliyordu. Umarım siz de beğenirsiniz... :)
 
 
 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...